Gta 6

                          Gta 6 Hakkında Bilinmeyenler




Rocstar Games'in popüler serisi olan Grand That Auto'nun en yeni oyunu hakkında yapılan sızıntıları sizler için bu yazımızda derledik.Serinin geçmişini bilmeyen yoktur diyerek sızıntı bilgilere bakalım...

GTA 5 de ilk kez gelen birden fazla karakterle oyunu çeşitlendirme bu oyunda da kullanılacak.Sızıntıya göre bir kadın karakter olucak,bu GTA serisinde ilk defa erkek egemen olan dünyada bir kadını yöneticeğimiz ilk oyun olma özelliğine sahip olucak.Kadın karakterin  Ebeveynleri kartel üyeleri tarafından öldürülen ve ardından birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan erkek ve kız kardeşlerden olması doğrulanan bir sızıntı.Biraz daha ana hikaye detayı vericek olusak:

Söylenene göre erkek olan kardeş, hükümetin Uyuşturucuyla Mücadele Dairesi'nin (DEA) bir parodisi olan DOA'ya çalışan bir ajan olacak. Ancak kız kardeşi ise bu kartelden kendi yöntemleriyle intikam almaya çalışacak, içlerine sızıp onların bir tetikçisi olacak. Bu sayede intikamını alabilmek için kartelde yükselmeye çalışacak. Matheus bu iki karakterin oyunda nasıl tanışıp karşılaşacağından bahsetmese de, birbirlerini "zor yoldan" tanıyacaklarından bahsetti. Bu bilgileri sızdıran kişi, video oyunları endüstrisinde ilk kez kartel/hükümet konusunun derinlemesine ele alınacağını bildiriyor.

GTA 6'daki olayların en az dört yerde geçeceği söyleniyor: Vice City, Carcer City, Kolombiya ve Küba.Bu daha büyük haritalar ve açık dünyada daha bol içerik demek.

Yıkılabilir ve tahrip edilebilir binalar da oyunun temel özelliklerinden biri olacak. 

Çıkış tarihi olarak net bir bilgi olmamasına karşı 2024 yılı gibi net olmayan bir tarih var sanırım bu oyunu biraz daha beklememiz gerekicek.




Yorum Gönder

0 Yorumlar